• Објекат "НАША РАДОСТ"

  • Маскембал 2013.год

  • Објекат "ДУГА"

  • Објекат "СРЦЕ"

  • Објекат "МАСЛАЧАК"

  • Колектив 2014.год

  • Маскембал 2013.год

 

   

 

1.

   Пријем деце

5,30

7,30

2.

   Јутарње активности

7,30

8,00

3.

   Доручак

8,00

8,30

4.

   Активности васпитно-образовног рада

8,30

11,30

5.  

   Ручак

11,30

12,10

6.

   Поподневне активности -одмор

12,10

13,30

7.

   Ужина

14,00

14,10

8.

   Слободне ктивности

14,15

16,30

 

RODA

 

 

Драги родитељи,

За ваше дете је важно да у години пред полазак у основну школу пође на време, од 1. септембра, у обавезан припремни предшколски преограм и да га похађа редовно.

Припремни предшколски програм је јако важан за децу која нису ишла у вртић. Боравак у припремним предшколским групама  и редовно похађање програма децу припрема за лакши и успешнији почетак основношколског образовања.

Припремни предшколски програм има функцију да допринесе зрелости Ваше деце за рад какав их очекује у основној школи, развија дечју знатижељу и жељу за учењем, да подстиче њихову самосталност и дружељубивост.

Деца која су на време кренула у ППП и похађала га редовно без проблема су уписала први разред основне школе и заједно са својим вршњацима успешно савладавају школско градиво.

 

Већ неколико година Предшколска установа „ Миша Цвиловић“ организује јавни наступ деце предшколских група у Дому културе познатији као Дедамразијада. На Дедамразијади сала у Дому културе буде попуњена до последњег места и представља прави спектакл за наш град.

 

  dedemrazijada1    dedemrazijada2

 

Припремне предшколске групе сваке године у мају имају завршне приредбе, када и добијају уверења о завршеном предшколском програму.

priredbe2      priredbe3

У оквиру промоције здравог стила живота у Прибоју се одржавају „ Игре без граница“ где су деца из наше установе са својим васпитачицама освојила друго место.

 

priredba Priboj

 

У оквиру јесењих активности објекат „ Наша радост“ посетила је плесна група из Африке која је деци приказала традиционални плес у оквиру акције „ Јесењарење“.

 

Afrika jesen

 

Највећи догађај у нашем граду је Маскенбал, који се одржава сваког 5. октобра у оквиру обележавања Дечје недеље. На Маскенбалу учествују све групе припремног предшколског програма.

 maskembal1     maskembal2

 

 

Деца из Предшколске установе „ Миша Цвијовић“ са својим васпитачицама учеств ују на свим манифестацијама у граду међу којима бисмо издвојили следеће:

 

У организацији Удружења пчелара у Пријепољу деца учествују на манифестацији „Мед је лек за дуг век“.

 

  med1        med3

 

     

Општински еколошки тим са својом активношћу „ Очистимо наш град“ позвао је децу предшколских група да узму учешће у овој акцији.

 

  ocistimo grad1       ocistimo grad2

 

 

На нивоу града и у сарадњи са Црвеним крстом Пријепоље деца вртића учествују на манифестацији „ Трка за срећније детињство“ на градском стадиону.

 

У оквиру Уметничке колоније Милешева која се одржава већ неколико година у нашем граду где долазе уметници из целог света, нашу установу су изабрали за ослкавање мурала на тему реке. Мурал су осликали студенти Ликовне академије из Београда иначе чланови колоније.

 

 

  mural1        mural2

Радно време

Радним даном од 07-17h

Викендом вртић не ради.

Адреса

Улица Санџачких бригада бр.9

31300 Пријепоље

Контакт

Централа тел. 033/713-951

Директор тел. 033/715-799